Lasta daje popust od 20 odsto za kupovinu karata do 30. juna


10. jun 2014. DRUŠTVO – Izvor: Agencija Tanjug – Saobraćajno preduzeće “Lasta” počinje sa ovogodišnjim održavanjem sezonskih linija ka Crnoj Gori.

Od petka, 20. juna, prvi Lastin autobus krenuće iz Niša, dok će prvi polazak iz Beograda biti u četvrtak, 26. juna i svakodnevno će prevoziti putnike do Crne Gore u 20 sati.

Posle prvog polaska iz Beograda, narednih dana slede i polasci iz Lazarevca, Čoke, Zrenjanina, Kragujevca, Smedereva, Valjeva, Arandjelovca, saopštila je danas Lasta.

I ove godine je Lasta pripremila specijalne popuste za svoje putnike – svi koji kupe karte na Lastinim prodajnim mestima do 30. juna ostvaruju popust od 20 odsto i mogućnost kupovine karata na rate.

Omogućeni su i popusti za mlade do 28 godina, grupe, decu i porodični popusti, a u Lasti kažu da su cene karata niže za 15 odsto u odnosu na prošlu godinu.

Takođe, u okviru ponude za letnju sezonu Lasta će od petka, 20. juna, organizovati i autobuske linije ka Hrvatskoj, a prva linija je kreće iz Subotice do Pule.

Autobusi će saobraćati tri puta nedeljno iz Beograda ka Korčuli, Poreču i Puli, dok će ka Splitu voziti radnim danima i subotom.

Biće uvedene i svakodnevne linije na relaciji Sombor-Split, Subotica-Pula i Stara Pazova-Pula, a obezbedjeni su popusti i za decu.