Konkurs za finansiranje investicija


02. jul 2013. PRIVREDA – SIEPA objavila IX Javni poziv za dodelu bespovratnih finansijskih sredstava za direktne investicije.

Na osnovu člana 20. Uredbe o uslovima i načinu privlačenja direktnih investicija („Službeni glasnik RS” broj 20/2012, 123/2012 i 14/2013), Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza Republike Srbije (SIEPA) raspisala je 19. po redu Javni poziv za dodelu bespovratnih finansijskih sredstava za direktne investicije privrednim društvima koja realizuju investicione projekte u proizvodnom sektoru, sektoru usluga koje mogu biti predmet međunarodne trgovine ili strateške projekte iz oblasti turizma.

Sredstva se ne mogu dodeliti za investicione projekte u oblasti primarne poljoprivredne proizvodnje, trgovine, ugostiteljstva, proizvodnje uglja i sintetičkih vlakana.

Rok za slanje prijava za dodelu sredstava po ovom javnom pozivu je do 19. jula 2013. godine.

Dokumentacija dostavljena nakon isteka ovog roka neće se uzimati u obzir.

Svu neophodnu dokumentaciju i više informacija naći ćete na stranici Agencije za strana ulaganja u promociju izvoza namenjenoj finansijskoj podršci za investitore. (http://siepa.gov.rs/sr/index/finansiranje/finansijska-podrska-za-investitore)