Karatisti spremni za nove izazove


05. avgust 2015. SPORT – Izvor: Naše novine – U želji da što spremnije dočekaju nastavak sezone najprespektivniji članovi Karate kluba Viktoris SD odradili su od 21. do 27. jula pripreme na Zlataru.

Stručni štab na čelu sa trenerima Jovanom Ilić i Petrom Savićem, kao i kondicionim trenerom Nenadom Ilićem u potpunosti su odradili zacrtani plan i program priprema.

– U idealnim uslovima koje pruža ova planina i sjajnu atmosferu koja vlada u našem klubu, moram da kažem da sam u potpunosti zadovoljna učinkom svih članova Karate kluba Viktoris SD. Osim svakodnevnih trenažnih aktivnosti imali smo i nekoliko edukativnih radionica na temu zdravih stilova života, pravilne ishrane sportista, značaja psihološke pripreme sportista, kao i o uticaju, podršci i ulozi roditelja u životu jednog sportiste – naglasila je Jovana Ilić predsednik kluba.
KK Viktoris SD sa velikim ambicijama čeka nastupajuću sezonu, a pored odličnih rezultata u minulih pet godina, optimizam je nadograđen odličnim radom na Zlataru.