Izmene železničkog saobraćaja


07. novembar 2012. DRUŠTVO – Železnice Srbije najavile su izmene saobraćaja na pruzi Beograd–Mala Krsna, od 8. novembra.

Zbog građevinskih radova na pruzi Beograd-Rakovica-Mala Krsna, koji će početi sutra (8. novembar) u osam sati, a trajaće neprekidno do 10. novembra u osam časova, biće privremeno promenjena organizacija saobraćaja vozova za prevoz putnika.

Lokalni vozovi saobraćaće pomoćnim prevoznim putem preko stanice Beograd Ranžirna, a međunarodni preko Mladenovca, pa se očekuje njihovo kašnjenje oko 20 minuta.

U četvrtak, 8. i petak, 9. novembra, pomoćnim prevoznim putem preko Mladenovca saobraćaće međunarodni voz iz Skoplja u 8.20 sati za Beograd, dok će lokalni putnički vozovi iz Požarevca u 16.36 sati za Beograd, kao i iz Beograda u 19.35 sati za Požarevac, saobraćati preko stanice Beograd Ranžirna.

Pomoćnim prevoznim putem preko Mladenovca, 9. i 10. novembra saobraćaće i međunarodni voz iz Sofije u 20,15 sati za Beograd, a vozovi na relaciji Požarevac (4,40) – Beograd i Beograd (7,38) – Požarevac saobraćaće preko Beograd Ranžirne stanice.

Izvor: Šumadijapress