Humanitarna pozorišna revija Patosa


07. januar 2014. KULTURA – Centar za kulturu Smederevo i pozorište PATOS od 09. do 14. januara organizuju humanitarnu pozorišnu reviju pod nazivom NAJBOLJA ULAZNICA – Dobra mesta za dobre ljude! Sva sredstva od prodatih ulaznica biće namenjena za pomoć našoj maloj sugrađanki Janji Stamenković, kojoj su potrebna sredstva za operaciju tumora na hipofizi. Na reviji učestvuju CEKOM iz Zrenjanina, SKC Niš i PATOS iz Smedereva. Sve predstave počinju u 19,00 časova u Velikoj dvorani CzKS. Karte možete kupiti na blagajni Centra za kulturu Smedereva.

09. januar – Seks, laži i divlje guske (PATOS)

10. januar – Korak (CEKOM)

11. januar – Mostovi (SKC NIŠ)

14. januar – Plastične bašte (PATOS)

Takođe, 12. januara u 19h u Velikoj dvorani CzKS, pozorište PATOS će izvesti performans Noć Sećanja, gde je ulaz slobodan, ali će posetioci moći da pomognu Janji svojim novčanim donacijama.
Ovo važi i za 13. januar, kada će pozorište PATOS na Glavnom trgu u 21h izvesti performans Marš Matrikula. Ovaj performans izvodi preko 100 mladih Smederevaca, a pored PATOS-a učestvuju i plesne grupe Urban Core, Flow Jamz Crew, Equilibrium, baletski studio CzKS-a, GKUD, kao i pozorišta Kreativni Haos i Ad Hoc.

Pogledajte ove predstave i pomozite JANJI, i ne brinite ovde nema loših ulaznica, SVA MESTA su DOBRA.