Harmonikaš čekićem razbio glavu pevačici!


02. februar 2012. HRONIKA – Milanče Ivanović (43), šef orkestra i harmonikaš iz Badljevice, kod Smedereva, priznao je juče u policiji da je sa više udaraca čekićem u glavu ubio pevačicu Mariju Mihajlović (20), s kojom je bio u vezi, a zatim njeno telo prevezao na drugu lokaciju i prekrio granjem.

Kako „Alo!“ saznaje u policiji, ovom svirepom zločinu prethodila je svađa u automobilu, kada je Marija rekla Milančetu da prekida vezu s njim i izašla. Ljubomorni harmonikaš je zatim čekićem gađao pevačicu, koja je pala, a Milanče joj je prišao i zadao više udaraca čekićem u glavu.
Beživotno telo devojke pronađeno je prekjuče oko 15 časova u njivi u zaseoku Počević, pored puta Smederevska Palanka – Mladenovac, u ataru sela Kusadak, na području opštine Smederevska Palanka.
Zločin se dogodio na kilometar i po od mesta gde je žrtva pronađena s vidnim povredama glave prekrivena granjem.

Osumnjičenom Ivanoviću je određeno policijsko zadržavanje od 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden istražnom sudiji Višeg suda u Smederevu, saopštio je MUP.
Marijin otac Nikola kaže da je gledajući vesti saznao da mu je ćerka ubijena.
– Marija mi je u ponedeljak oko 18.30 rekla da ide da se vidi s drugaricom. Rekla je da će se malo duže zadržati, ali kada smo je nazvali oko 22.30, njen mobilni je bio nedostupan. U početku mi je bilo čudno što nije dostupna jer se uvek javljala. Pomislio sam da je pobegla i udala se. Međutim, kako je vreme odmicalo, otišao sam u policiju da prijavim njen nestanak – priča otac devojke i dodaje da mu policajci nisu dali da vidi ćerkino telo na mestu gde je pronađena, već su ga vratili kući.
– Rečeno mi je da mi je dete unakaženo. Moje dete ne može da se prepozna i zbog toga njen kovčeg neće biti otvoren za vreme sahrane. Živela je za nastupe po lokalima gde je pevala. Završila je frizersku školu, ali se četiri godine bavila pevanjem – priča neutešni otac, koji kaže da je Marija nastupala po raznim lokalima i takmičenjima na kojima je osvajala brojne nagrade.
Kako saznajemo, Marijina drugarica je policiji rekla da je Marija zamolila da je te večeri „pokriva“ kod roditelja. Marija je živela s ocem, sestrom bliznakinjom Milicom, dok starija sestra Jovana studira u Kragujevcu. Majka Snežana se razvela od njenog oca, a juče je otišla u bolnicu po njeno telo. Ubijena devojka će biti sahranjena danas.

Izvor: alo.rs