Glasajmo za izgradnju fitnes centra u Smederevu!


12. jun 2013. DRUŠTVO – Povodom obeležavanja 45 godina proizvodnje Koka-Kole u Srbiji, u saradnji sa Nacionalnom alijansom za lokalni ekonomski razvoj i uz podršku Ministarstva regionalog razvoja i lokalne samouprave, ova kompanija pokloniće Koka-Kola aktivne zone – fitnes centre na otvorenom građanima u 45 opština i gradova iz naše zemlje.

Tokom juna, pa do kraja jula, svi građani će putem sajta www.45godinausrbiji.rs i putem Koka-Kola Fejsbuk stranice moći da glasaju za opštinu/grad u kojoj žele da se sagradi fitnes centar na otvorenom. Smederevo predlaže lokaciju za izgradnju rekreativne zone u okviru Dunavskog parka.

Proglašenje pobednika biće objavljeno u avgustu, dok je otvaranje prvog fitnes centra predviđeno za septembar. Planirano je da do kraja 2013.godine bude izgrađeno 10 fitnes centara, a svi ostali do maja 2014.godine.

Ne zaboravite da je aktivan način života neophodan preduslov zdravlja, a izgradnjom fitnes centra u našem gradu vežbanje ćemo učiniti dostupnim svima, bez obzira na finansijske prilike.

Ovim putem vas pozivamo da se aktivno uključite u inicijativu i utičete na to da naš grad bude među 45 odabranih, odnosno među 15 u svojoj kategoriji, koji će dobiti aktivnu zonu i na taj način zajedno podignemo kvalitet života u lokalnoj zajednici.

Izvor: smederevo.org.rs