Gde su parking zone u Smederevu?


Od prošle nedelje u Smederevu se parkiranje plaća putem SMS-a. Semendria.com vam predstavlja mapu sa obeleženim zonama i pojašnjenjem kako se plaća parking.

(Klik na sliku radi uvećanja)

U crvenom zoni je dozvoljeno maksimalno dva sata parkiranja. Parking se plaća SMS-om na broj 8661 (važi za sve mreže) i cena je 32 dinara po satu.

U žutoj zoni je dozvoljeno maksimalno četiri sata parkiranja. Parking se plaća SMS-om na broj 8662 (važi za sve mreže) i cena je 26 dinara po satu.

U zelenoj zoni je parkiranje neograničeno. Parking se plaća SMS-om na broj 8663 (važi za sve mreže) i cena je 19 dinara po satu.

U zelenoj zoni je moguće uplatiti celodnevno parkiranje. Dnevna karta se plaća na broj 8664 (važi za sve mreže) i cena je 98 dinara za ceo dan.

Na određeni broj potrebno je poslati SMS poruku u kojoj upišete oznake sa vaših tablica bez razmaka. Ako vam je tablica SD 123 – AB vi šaljete SMS sa tekstom SD123AB.

Ako vaša tablica sadrži slova ŠĐČĆŽ kucate slova bez kvačica. Za Š kucate S, za Đ kucate D, za Č i Ć kucate C, a za Ž kucate Z.

Parking se naplaćuje radnim danima od 7 do 21h, a subotom od 7 do 14h.

Ako nemate kredit na mobilnom, parking je moguće platiti kod službenika Parking servisa (do 1. aprila) ili da kupite parking kartu na trafikama.

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati parking servis na (026) 611-451