Fudbal: Smederevo – Jagodina


11. maj 2013. SPORT – Izvor: Agencija Beta – Trener fudbalera Jagodine Simo Krunić rekao je da njegovu ekipu očekuje teška prvenstvena utakmica protiv Smedereva, nakon dva dana slavlja zbog osvajanja Kupa Srbije.

“Ne znam koliko ćemo moći da se oporavimo jer su igrači dali sve od sebe u Kupu. Danas ćemo odlučiti koja ekipa će igrati. Mi imamo obavezu prema našim navijačima i prema svima drugima da odigramo na maksimalnom nivou. Igrači će, siguran sam, pokušati da daju svoj maksimum”, rekao je Krunić.

Fudbaleri Jagodine u subotu od 17 sati igraju na gostujućem terenu protiv Smedereva utakmicu 27. kola Superlige Srbije. Jagodina je četvrta na tabeli sa 43 boda, dok je Smederevo na poslednjem mestu sa 12 bodova.

Jagodina je u sredu osvojila Kup Srbije, prvi trofej u klupskoj istoriji, pošto je u finalu pobedila Vojvodinu sa 1:0. Krunić je rekao da je Smederevo ekipa koja je mnoge utakmice gubila u poslednjim minutima i podsetio na mečeve protiv Crvene zvezde i Hajduka.

“Plasman na tabeli ne govori ništa. Prošle godine Smederevo je ostvarilo samo jednu pobedu – pobedili su nas”, rekao je on.

Fudbaler Jagodine Danijel Mihajlović rekao je da je njegova ekipa ostvarila cilj, a to je izlazak u Evropu.

“Umorni smo od utakmice i proslava ali pokušaćemo da pružimo maksimum i obradujemo naše navijače pobedom”, rekao je Mihajlović.