Fudbal: “Napredak ima superligaški tim, biće teško”


25. septembar 2012. SPORT – Izvor: Agencija Beta – Ekipa Smedereva pred sobom ima ozbiljnog protivnika u Kupu, Napredak je ekipa koja ove godine najozbiljnije pretenduje za ulazak u Superligu.

Trener Smedereva Aleksandar Janjić rekao je pred utakmicu šesnaestine finala Kupa Srbije sa Napretkom da protivnik, iako je u nižem rangu takmičenja, ima superligaški tim i da će njegovim fudbalerima biti izuzetno teško.

“Verujem da Napredak ima pravi superligaški tim. Napravili su izuzetno kvalitetan spoj igrača koji dobro funkcioniše i to pokazuju njihovi rezultati. Mislim da su zaista izvan tog ranga u kojem su trenutno i mi ih tako doživljavamo i tako se i pripremamo za utakmicu”, rekao je Janjić agenciji Beta.

Fudbaleri Smedereva su za vikend u šestom kolu Super lige odigrali nerešeno 2:2 sa Radničkim 1923 i tako postigli prve golove u novoj sezoni.

“Igrači Napretka su izuzetno su kvalitetno vođeni sa klupe od strane Nenada Milovanovića i mislim da ćemo imati jednu ozbiljnu utakmicu i mnogo ćemo se pomučiti ako budemo želeli da prođemo u naredno kolo. Probili smo led protiv Radničkog, postigli posle dugo vremena golove, igrali kvalitetno i dobro i na tome gradimo svoj optimizam”, kazao je trener Smedereva.

Smederevo dočekuje Napredak u sredu u 16.00.