“Experience“ vikend u IDEI


27. jun 2014. DRUŠTVO – U želji da obraduje svoje verne potrošače kompanija IDEA će u periodu od 26. do 29. juna prirediti pravi “Experience“ vikend u IDEA prodavnicama u Beogradu, Smederevu, Leskovcu i Kruševcu.

Svaka 100-ta kupovina gratis, dupli bodovi na Super Kartici, sniženje za kupovinu različitih paketa, ušteda po svakom kupljenom proizvodu, predstavljaju ključnu prednost kupovine u navedenim prodavnicama ovog vikenda.

U IDEINOJ ponudi na sniženju su takođe neophodne stvari za leto kao što su japanke, koferi, klima uređaji, a dodatna ušteda će moći da se ostvari kupovinom u paketu brojnih namirnica poput mleka, šećera, ulja po extra sniženim cenama.

Uz brojne pogodnosi deliće se duple nalepnice za Bamboo lojalti program, liniju jastuka i posteljine, a za one koji znaju da uživaju, uz kupovinu LED televizora za samo 21.999 dinara, na poklon dobijaju i lejzibeg za samo 1 dinar.

Brojne artikle za uređene doma posetioci u Beogradu će moći da pronađu i u novootvorenoj JYSK radnji od 26. juna u okviru IDEA Extra prodavnice u Novom Beogradu.

Sve posetioce objekata IDEA Extra tokom vikenda očekuju brojne degustacije, promocije, zabava za celu porodicu uz stoni fudbal. Ne zaboravite i na vikend akciju koja svakako važi i ovog vikenda u svim IDEA prodavnicama.

Iz ponude IDEA izdvaja:
Lubenica kg 29.99 din.
Papuče japanke 99.99 din.
Klima uređaj 19.999 din.
Kofer 1.499.00 din.
TV LED 21.999 din + Lejzibeg 1 din.

Izvor: Telegraf