DJ Krmak snimio skandalozan spot u smederevskoj školi


07. jun 2017. DRUŠTVO – Izvor: ALO! – Di-džej Krmak snimio je spot provokativnog sadržaja u smederevskoj osnovnoj školi “Dimitrije Davidović”. Spot u kome dominira provokativno obučena profesorka, šokirao je roditelje ovog grada.

– Ovo je skandal! Nismo ni znali da se to snima u školi, niko nas nije obavestio. Ovo je sramota šta dozvoljavaju da se radi po učionicama – ogorčena je majka Jelena R. (40) čiji sin pohađa ovu školu.

I dok roditelji glasno negoduju direktorka škole kaže da nije bila upoznata sa scenarijom, niti sa izvođačem, kao i da je smatrala da nije problem da se učionica “pozajmi”. Ona priznaje da ima pritužbi, ali i pozitivnih komentara “da je spot simpatičan”.

– Stvar je ukusa ko kako tumači spot. A o ukusima ne treba da raspravljamo. Za mnoge može da naruši ugled škole, ali po mišljenju mnogih, baš može da promoviše školu. Ne bih da se opredeljujem ni za jednu stranu, neka javnost prosudi – kaže direktorka Snežana Đurić za “Novosti”.

Ona navodi da je odobrila snimanje spota u učionici na osnovu pisane molbe produkcije, u trajanju od sat vremena bez naknade. Na pitanje zbog čega nije proverila detalje scenarija, kaže da je verovala molbi u kojoj stoji da neće biti političkih i drugih antipropagandnih sadržaja, niti bilo čega što bi narušilo ugled škole.

Roditelji koji su se javili našoj redakciji smatraju da je ugled škole i te kako narušen.

– U tom spotu se vide i deca ali i domar škole. Kako, bre, nije narušen ugled? Žena koja glumi profesorku vrcka u suknjici koja joj jedva pokriva intimne delove, i neko kaže da ovo nije narušavanje ugleda. Čemu uče našu decu? – ogorčen je Ivan M. (43) iz Smedereva.