Diler osuđen na četiri i po godine zatvora


23. decembar 2012. HRONIKA – Stefan Obradović (25) iz Mladenovca priznao je da je 2011. i u prva četiri meseca ove godine prodavao drogu, pa ga je na osnovu sporazuma o priznanju krivice sa Višim tužilaštvom u Smederevu Viši sud u tom gradu osudio na četiri i po godine zatvora.

On je, kako saznajemo, priznao da je heroin u paketićima od po 0,3 grama za 700 dinara prodavao narkomanima u Mladenovcu, i to na nekoliko lokacija. Drogu je nabavljao od Milana Dimitrijevića, kome je od svakog prodatog paketića morao da da 550 dinara.

Obradović i još 20 osoba, mahom iz Mladenovca i okoline, optuženi su 20. jula ove godine za trgovinu drogom. Prema nezvaničnim informacijama iz pravosudnih organa, još neki optuženi žele da se nagode sa tužilaštvom i priznaju krivicu. Glavni pretres ovoj grupi zakazan je za 10. januar sledeće godine. Obradović je uhapšen krajem aprila u akciji smederevske i beogradske policije.

Tada su uhapšeni i Milan Dimitrijević zvani Bombonica, Miloš Ignjatović poznatiji kao Miša Konj, Aleksandar Spasić zvani Sos i Isidor Kuzmanović. Svi su u pritvoru od tada, dok je protiv ostalih osumnjičenih prijava podneta u redovnom postupku.

Izvor: ALO!