Deo Kovačićeva bez struje


13. decembar 2012. DRUŠTVO – Ulice u Smederevu i svi prilazni putevi gradu su prohodni. Gradski prevoz odvija se bez većih problema i kašnjenja. Prema informacijama kojima raspolaže Štab za vanredne situacije u toku noći i jutra nije bilo težih povreda izazvanih padovima, kao ni saobraćajnih nezgoda.
Zbog kvara bez struje je deo naselja Kovačićevo. Prema informacijama Elektromorave Smederevo, ekipe su na terenu, a normalizacija snabdevanja električnom energijom očekuje se do podneva.

U toku dana nastavlja se akcija odnošenja snega sa smederevskih ulica, kao i posipanja industrijske soli na ključnim tačkama u gradu.

Mole se građani da u slučaju pojave ledenica na objektima iste uklone, a ukoliko to nije moguće, obaveste dežurne komunalne službe na telefon 231-115 kako bi potencijalno rizična mesta bila obezbeđena. Štab za vanredne situacije apeluje na građane da poštuju upozorenja kako bi se izbegle povrede.

Takođe, Štab apeluje na starije sugrađane da ne izlaze iz svojih domova bez preke potrebe, kao i na vozače da na put ne kreću bez zimske opreme i prilagode vožnju uslovima na putu.