Danas premijera filma „Vojna akademija 3 – novi početak“


15. novembar 2016. KULTURA – Smederevska premijera filma „Vojna akademija 3 – novi početak“ biće održana večeras, u utorak 15. novembra u 20.00 časova, u Velikoj dvorani Centra za kulturu. Pred publikom će se pojaviti glumci iz filma: Branko Janković i Ivan Mihailović, koji su igrali uloge Džaleta i Klisure i u prethodnim delovima ovog popularnog domaćeg filmskog serijala, i mlade glumice, koje igraju nove kadetkinje Gordana Paunović, u ulozi Maše i Anđela Jovanoviću ulozi Cece.

Novi nastavak „Vojne akademije“ donosi nove profesionalne i ljubavne zaplete i prepliće sudbine junaka jedne od najgledanijih serija. Stigla je nova generacija glumaca, ali tu su i oni dobro poznati, sada – u oficirskim uniformama.

Po motivima priče Gordana Mihića, scenario je napisao Boban Jevtić, a producent filma je Nebojša Nele Garić. U filmu igraju još i: Bojan Perić, Radovan Vujović, Jelisaveta Orašanin, Tijana Pečenčić, Dragana Dabović, Tamara Dragičević, Ljubomir Bandović, Nebojša Milovanović i mnogi drugi.

Film će se prikazivati i naredna dva dana, 16. i 17. novembra, a projekcije su od 18.00 i 20.00 sati. U terminu od 16.00 sati prikazivaće se raspevana animirana komedija „Trolovi“, sinhronizovana na srpski jezik. Ulaznice po ceni od 250 dinara mogu se nabaviti na biletarnici Centra za kulturu, radnim danima, od 10.00 do 20.00 sati.