Ćeran u Izraelu


26. januar 2012. SPORT – Svi su izgledi da će Smederevci ostati bez svog najboljeg igrača i kapitena Dragana Ćerana (24). On se u ranim jutarnjim satima ukrcao u avion za Izrael gde bi posle lekarskih pregleda trebao da stavi paraf na dvogodišnji ugovor.

– Iznenada sam dobio povoljnu ponudu iz Izraela i ako sve bude onako kako smo se dogovorili postaću član Hapoel Haife. U Smederevu sam proveo skoro sedam nezaboravnih sezona i klubu dugujem veliku zahvalnost što mi je izašao u susret i omogućio da promenim sredinu. Imao sam i nekoliko ponuda domaćih klubova, ali sam sve odbio jer je jedina opcija odlaska bila dobra inostrana ponuda. Ubeđen sam da će i bez mene moji dosadašnji saigrači izboriti opstanak u ligi, što je i primarni cilj – rekao je pre polaska za Izrael Dragan Ćeran, dosadašnji kapiten Oklopnika.

Ako se ne dogodio nešto ne planirano Ćeranu će ovo biti druga inostrana destinacija. Pre tačno dve godine na šestomesečnu pozajmicu bio je ustupljen belgijskom Vesterlou, a treba napomenuti da prošlog leta tokom priprema u Ohridu nije prihvatio mogućnost da obuče dres albanskog Fljamurtarija.

Izvor: zurnal.rs

Koristite Facebook da komentarišete ovu vest