“Bambi” obnavlja igralište u Smederevu


29. maj 2013. DRUŠTVO – Na konkursu kompanije “Bambi- Banat” izabrano pet dečijih igrališta koja će se obnoviti. To su igrališta u Leskovcu, Smederevu, Bukulji, Vršcu i Goču.

Iz te kompanije je saopšteno da je konkurs pokrenut sa željom da se podrže “najverniji potrošači, deca, i da se ulepšaju njihova omiljena mesta za igru kako bi imali što bolje uslove za odrastanje i bavljenje sportom”. Navodi se i da je CSR projekat “Juhu igrališta”, koji je trajao dva meseca, završen 20. maja.

“U tom periodu kompanija “Bambi-Banat” je izdvajala po 1 dinar od prodaje svog proizvoda čokoladice, Juhu Plazma 27g, i ta sredstva će sada biti uložena u sređivanje pet igrališta koja su direktnim glasanjem posetilaca na zvaničnoj Bambi Juhu Fejsbuk stranici dobila najviše glasova, a to su: Leskovac sa 18.666 glasova, Smederevo sa 11.776, Bukulja sa 9.203 glasa, Vršac sa 7.188 i Goč sa 6.478 glasova”, saopšteno je iz kompanije “Bambi-Banat”

Ta kompanija takođe je zahvalila svim građanima što su uzeli učešće u ovoj humanoj akciji, i time dali doprinos u svojim lokalnim zajednicama.

Poseban segment projekta “Juhu igrališta” predstavlja uređenje igrališta dečijeg odmarališta Mitrovac na Tari koje će se realizovati u saradnji sa ustanovom Centar dečjih letovališta i oporavilišta grada Beograda.

Pored igrališta koja su glasovima posetilaca izabrana u ovom projektu učetvovali su još i Beograd, Niš, Požarevac, Kruševac, Vranje, Subotica, Rudnik i Kraljevo.

U saopštenju se navodi i da bi radovi na sređivanju igrališti trebalo da počnu uskoro.

Izvor: B92