Akcija fabrike Milan Blagojević u susret obeležavanju 90 rođendana


11. decembar 2012. DRUŠTVO – Poziv za posetu fabrici upućen Draganu Markoviću, gradonačeniku Jagodine, koji se među prvima pokazao kao borac za rast nataliteta u Srbiji

Svi kojima se u narednoj, 2013. rodi dete, a u ovoj godini, od koje je ostalo još manje od mesec dana kupe neki šporet iz smederevske fabrike “Milan Blagojević”, dobiće na poklon još jedan uređaj po svom izboru!

Ovo je odluka menadzmenta fabrike “Milan Blagojević” iz Smedereva, koji, u svojoj akciji, pod nazivom “Deca su nada Srbije –podržimo njihov dolazak i odžimo tradiciju i kvalitet”, pored toga što žele da pospeše prodaju proizvoda, daju stimulans i da se malisani radjaju.

– Naši proizvodi se prodaju svuda u svetu i neprestano se traže, a s obzirom da je naredna, 2013. jubilarna, želeli smo da počastimo naše kupce u Srbiji, održimo tradiciju naših proizvoda koji toliko dugo traju, a ako možemo da doprinesemo porastu nataliteta, zašto da ne? – rekla je Sofija Stančic, generalni direktor.

Tako će svi koji se odluče da kupe, ili su već pazarili neki šporet iz smederevske fabrike, a u narednoj godini, kada “Milan Blagojević” obeležava ravno 90 godina postojanja, dobiju dete, i to devet, odnosno deset meseci od kupovine, dobiće na poklon bilo koji proizvod sa fabričke trake, za koji se budu odlučili.

Inače, menadžment fabrike “Milan Blagojević”, iz Smedereva uputio je poziv Draganu Markoviću, gradonačelniku opštine Jagodina, da poseti njihovu fabriku, kako bi učvrstili saradnju i nastavili put ka podizanju nataliteta u Srbiji.

– Mahom se kupuju šporeti na čvrsto gorivo, a u poslednje vreme primat zauzimaju oni na pelet, ekonomičniji su, čistiji i praktičniji – objašnjava Sofija Stančić. – U našem asortimanu proizvoda je i velika ponuda električnih štednjaka, od onih prosečnih, do luksuznih modela sa ravnim pločama, mini elektrika, i drugih, koji se kupuju i za hotele.

Nije tajna da je prošao gotovo vek od proizvodnje i prodaje prvog starog “smederevca”, koji se i dalje traži u Nemačkoj, Francuskoj, Americi, kao neophodan detalj etno mesta, za kojima se vapi. – Istina je da se stari “smederevac” i dalje kupuje, posebno u ruralnim krajevima, ali sada iz fabrike izlaze “Magnum”, “Rojal”, “Hera” i drugi, koji su našli put do domova. Izgled i moderan dizajn učinili su da postaju nezaobilazni detalj svih koji žive zdravo i vode računa o ishrani i da ona bude zdravo spremljena – rekla je Sofija Stančić.

Izvor: BetaOMS