Uštedite kupujući


15. jul 2013. PRIVREDA – Na smederevskom internet nebu je od prošle nedelje aktivan sajt najsnizenja.rs koji je urađen po uzoru na trenutne globalne trendove u oblasti trgovine i reklamiranja.

O tome šta možemo da pronađemo na ovom sajtu razgovarali smo sa Ivanom i Dejanom koji su pokrenuli i realizovali ovu ideju.

1. Nedavno je počeo da radi sajt najsnizenja.rs. O čemu se tu zapravo radi?

– Delatnost sajta najsnizenja.rs je grupna kupovina i predstavlja model kupovine preko interneta koji je dosta dugo popularan u celom svetu. Poslednjih par godina grupna kupovina postaje sve popularnija i u Srbiji, naročito na teritoriji Beograda, gde ovakvi sajtovi imaju na stotine hiljada korisnika. Cilj sajta najsnizenja.rs je da grupnu kupovinu dovede i u Smederevo. Preko sajta ovakvog tipa korisnici mogu kupovati hranu, piće, razne usluge u salonima lepote, tehničku robu, turističke ponude… Ovakav način kupovine je potpuno bezbedan, štedi novac i vreme, a kupac je potpuno zaštićen.

2. Kakve pogodnosti mogu da očekuju korisnici Vašeg sajta?

– Od pogodnosti korisnici mogu da očekuju sve ono što su smederevski vlasnici restorana, kafića, modnih salona, prodavnica i ostalih delatnosti spremni da ponude svojim sugrađanima. Sajt najsnizenja.rs će se maksimalno potruditi da dopre do svih njih i prezentuje im svoje mogućnosti.

3. Da li je na Vašem sajtu ponuda za robu i usluge samo sa teritorije Smedereva i okoline?

–  Za sada je cilj samo teritorija Smedereva sa bližom okolinom.

4. Šta sve može da se nađe u ponudi na Vašem sajtu?

– Od ponuda su trenutno najviše zastupljeni kafići, a pored njih možete naći i tehničku robu, kao i popuste na modne usluge. Trenutno smo u pregovorima sa vlasnicima par restorana i kozmetičkih salona, tako da ćemo veoma uskoro korisnicima moći da ponudimo još širi asortiman popusta.

5. Registracija je besplatna?

– Registracija je potpuno besplatna, a korišćenje sajta krajnje jednostavno i ugodno.